Monipuoliset remonttipalvelut Janakkalasta

Maalaamo A. Peltola Oy tarjoaa remonttipalvelut kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin. Palvelumme kattaa myös sisä- ja ulkomaalaukset. Palvelemme Janakkalasta käsin lähiseudulla Kanta-Hämeessä, kuten Hämeenlinnassa ja Riihimäellä, sekä Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Remontit tarpeidesi mukaan

Palveluihimme kuuluvat huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit ja julkisivuremontit. Huolehdimme kaikenkokoisista remonteista toiveitasi kuunnellen ja ammattitaidolla.

 

Sisätiloissa uusimme yksittäiset pinnat ja huoneet, kokonaiset huoneistot ja omakotitalot sekä liiketilat. Kylpyhuoneessa pystymme tekemään kaiken vedeneristystöistä laatoitukseen saakka. Meiltä löytyy märkätilojen remontoinnissa tarvittava sertifikaatti. Huolehdimme myös ulkomaalauksista ja omakotitalojen ulkoverhousten uusimisesta − myös kattojen maalaukset onnistuvat.

 

Palvelemme yksityisten kotitalouksien ja yritysten vaihtelevia tarpeita Kanta-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla. Mikään urakka ei ole meille liian pieni tai suuri.

Ota yhteyttä!

Kokonaisvaltaista remonttipalvelua

Tarjoamme kokonaisvaltaista remonttipalvelua, eli voimme huolehtia kaikista remontin vaiheista suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen saakka. Aloitamme kartoittamalla tarkasti tarpeesi ja toiveesi. Kun olet hyväksynyt suunnitelman, toteutamme remontin ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla. Käytämme vain hyväksi havaitsemiamme ja sertifioituja tuotteita, jotta lopputulos on varmasti laadukas.

 

Avaimet käteen -remontti on helppo ja vaivaton tapa saada koti tai toimitilat remontoitua. Kun me hoidamme kaiken puolestasi, sinun ei tarvitse murehtia mistään.

Kysy lisätietoja

Kotitalousvähennys remonttitöistä

Voit hakea verottajalta kotitalousvähennystä, kun teetät remonttitöitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa alan ammattilaisella. Vähennys koskee vain työn osuutta, eli ei siis esimerkiksi tarvikekuluja. Erittelemme työn osuuden selkeästi laskussa.

 

Lisää kotitalousvähennyksestä voit lukea verottajan verkkosivuilla. Käy tutustumassa ja kysy meiltä tarjous urakkaasi!

Lue lisää