Maalauspalvelut vuosien kokemuksella Janakkalasta

Maalaamo A. Peltola Oy Janakkalasta tarjoaa laadukkaat maalauspalvelut. Teemme sisä- ja ulkomaalaukset huolellisesti. Maalaamme myös katot.

 

Tutustu maalauspalveluihimme ja ota meihin yhteyttä! Palvelemme Kanta-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Viimeistellyt toteutukset

Maalauspalvelumme avulla saat toivotun lopputuloksen kaikille pinnoille. Teemme työt aikataulussa ja tarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

 

Palvelemme sekä yksityisten kotitalouksien että yritysten tarpeita Janakkalasta käsin lähialueilla Kanta-Hämeessä sekä pääkaupunkiseudulla, esimerkiksi Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Olipa työ sitten pieni tai suuri, pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Monipuoliset maalauspalvelut

Teemme osaavin ottein kaikki sisäpintojen maalaukset, ulkopintojen maalaukset ja kattojen maalaukset:

3

  • Maalaamme sisätiloissa esimerkiksi seinät ja katot. Sisämaalauksen avulla saat nopeasti uutta ilmettä kotiin tai vaikka toimistotilaan.

  • Maalaamme ulkoseinät ja esimerkiksi kaiteet ja aidat. Avullamme parannat rakennuksen ja rakenteiden säänkestävyyttä ja ulkonäköä.

  • Saat meiltä myös kattojen maalaukset ja pinnoitukset. Palvelumme kattaa peltikattojen huoltomaalaukset sekä tiilikattojen pesu- ja pinnoitustyöt. Uuden maali- ja suojakerroksen jälkeen katto kestää paremmin säätilojen vaihteluita ja näyttää tyylikkäältä.

Teemme pohjatyöt huolellisesti ja takaamme sen, että jälki on myös viimeisteltyä. Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten. Ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Katso yhteystietomme tästä

Sisä- ja ulkoremontit samalla

Maalaustöiden lisäksi saat yritykseltämme myös monipuolista remonttipalvelua. Palvelumme kattaa esimerkiksi tapetoinnit, parkettien ja laminaattien asennukset, parkettien hionnat ja lakkaukset sekä epoksimassalattioiden tekemisen. Saat meiltä niin ikään kylpyhuoneiden vesieristykset ja laatoitukset sekä saunojen paneloinnit. Meiltä löytyy märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatti. Ammattilaisemme tarttuvat mielellään myös omakotitalojen ulkoverhouksen uusimiseen.

 

Pistettäisiinkö sisä- tai ulkotilat kerralla kuntoon? Lue lisää remonttipalveluistamme ja pyydä tarjous!

Remonttipalvelut