Julkisivujen maalaukset Janakkalassa, Espoossa, Helsingissä ja Uudellamaalla

Maalaamo A. Peltola Oy tekee ulkomaalaukset laadukkaasti. Saat meiltä ulkomaalaukset esimerkiksi seinille, katoille ja muille rakenteille. Palvelumme kattavat myös sisämaalaukset. Palvelemme Janakkalassa, muualla Kanta-Hämeessä ja pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suojaa ja näyttävyyttä ulkomaalauksella

Maalaamo A Peltola Oy on pitkän linjan ammattilainen ulkomaalauksissa.

 

Julkisivumaalaus suojaa rakennusta tai muita rakenteita sään vaihteluita vastaan ja pidentää niiden käyttöikää. Ulkomaalaus takaa myös tyylikkään ulkonäön, joka parhaimmillaan lisää koko kiinteistön arvoa.

 

Julkisivujen maalaukset

 

Rakennuksen julkisivuun lasketaan kuuluviksi ulkoseinien lisäksi räystäslaudoitus, räystäät, ovet, ikkunat, parvekkeet, terassit ja joskus jopa katto ja savupiippu. Jos maalauskohteeksi valitaan pelkät rakennuksen ulkoseinät, huomataan usein maalauksen valmistuttua, että myös räystäslaudoitus tarvitsisi uuden maalipinnan, samoin kenties ulko-ovi. Tästä syystä on järkevää maalausurakkaa suunniteltaessa ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyytää heidän arvionsa eri pintojen maalaustarpeesta.

 

Maalilla ei ole vain esteettinen tehtävä, vaan se toimii teknisenä suojana niin puu- kuin metallipinnallakin. Oikein ja ammattimaisesti tehdyt pohjatyöt sekä teknisesti oikein levitetyt maalikerrokset estävät tehokkaasti sekä puun lahoamista että raudan ruostumista. Ammattimaisesti toteutettu julkisivumaalaus kestää vuosikausia kauniina ja huolettomana. Tästä syystä se on erittäin kannattava investointi.

 

Terassien, aitojen ja kattojen maalaukset

 

Kun halutaan kohottaa kiinteistön arvoa maalauksella, ajatellaan siihen kuuluvan vain julkisivujen maalaukset, tai vieläkin rajallisemmin pelkkien ulkoseinien maalaus. Mutta tarkkasilmäinen näkee aina koko kokonaisuuden. Tästä syystä ulkomaalauksen yhteydessä on usein viisasta toteuttaa myös parvekkeiden, terassien ja mahdollisten aitojen maalaus. Toisinaan myös räystäslaudoituksen tai katon maalaus voi olla järkevää järjestää samanaikaisesti. Asiantuntijamme tekevät luotettavan arvion ulkomaalauksen tarpeellisuudesta kulloisessakin kohteessa.

 

Maalaamo A Peltola Oy toteuttaa rautaisella ammattitaidolla kaikki ulko- ja sisämaalaukset. Tarjoamme kattavat maalauspalvelut jokaiseen kohteeseen. Ota yhteyttä ja tee tarjouspyyntö! Toimialueeseemme kuuluvat Janakkala, Riihimäki, Hämeenlinna, Vantaa, Espoo, Helsinki ja koko Uusimaa.